Още по-бързи сайтове с HTTP/2 и LiteSpeed!

Ние постоянно мислим върху възможности за подобряване на скоростта на зареждане на Вашия сайт. И този път имаме страхотни новини за Вас – ултра бърз хостинг с LiteSpeed уебсървър и HTTP/2 поддръжка за Вашия сайт! Какво е HTTP/2 и как влияе на скоростта? Най-просто казано – това е новата версия на The Hyper Text Transfer Protocol(HTTP) […]
Виж повече

WordPress 4.6 – новият шедьовър на WordPress

На 16 август 2016 от WordPress анонсираха новата си версия - WordPress 4.6 Pepper, кръстена на джаз легендата Pepper Adams.Какво е новото в WordPress 4.6 Pepper?Основните промени, които WordPress са направили в новата си версия, са насочени основно към подобряване на потребителското Ви преживяване в администраторската част на сайта Ви. Какви са те?
Виж повече
PHP 7 - Добри практики

Нова версия на PHP – 7.1.0 Alpha 2

На 27 юни 2016г. разработчиците на PHP анонсираха новата версия на PHP - PHP 7.1.0 Alpha 2. Това е втората Alpha версия на PHP 7.1.0.PHP 7.1.0 Alpha 2 е инсталиран и готов за употреба на всички споделен хостинг услуги. Тази версия е предназначена само за тестови цели.
Виж повече
Bulgarian Game Awards

HOSTTOX – официален партньор на BGA

Ние, от екипа на HOSTTOX, сме изключително щастливи да Ви обявим, че HOSTTOX e официален партньор на Bulgarian Game Awards(BGA) - събитие, което е истински празник на гейминга за безброй български фенове, както и десетките студия, които създават игрите си в България. Събитието е подкрепено от няколко огромни спонсори и има за основен съмишленик ръководството на Sofia Ring Mall, в чийто „амфитеатър“ ще се проведе церемонията на 25 юни/събота/ от 19:45 часа. Други партньори на пищното събитие са NetCube.
Виж повече

Let’s Encrypt – Безплатен SSL за Вашия сайт

Ако Вие сте уеб разработчик или собственик на уеб сайт, то ние имаме добра новина за Вас! Вече можете напълно безплатно да използвате предимствата на протокола Secure Sockets Layer или наричан за по-кратко - SSL. Този протокол се грижи за сигурността на преноса на данни между браузъра на Вашите клиенти и уеб сървъра.
Виж повече
CloudFlare - Вече и в България

CloudFlare с локация и в България

CloudFlare вече и при нас! На 24 декември от CloudFlare обявиха, че е в действие нов дата център в България(София). До сега всеки български уебсайт, използващ услугите на CloudFlare, сервираше съдържание на потребителите си от дата център в Германия. Това довеждаше до известно забавяне, тъй като скоростта зависеше от международната свързаност на клиента.
Виж повече
PHP 7

PHP 7 – Бърз, производителен и икономичен

От 2013 година насам разработчиците на програмния език PHP работиха по нов проект, който беше официално стартиран през декември 2015 година, а именно - PHP 7. Според разработчиците, PHP 7 се очаква да бъде до два пъти по-бърз от своите предшественик PHP 5, да бъде по-производителен и да консумира по-малко памет. Това ще повлияе много добре на скоростта на всички уебсайтове, които са базирани на PHP и използват последната версия на PHP.
Виж повече